+31 (0) 346 252 128 info@orangeplastics.com

Wij kunnen in NL en China plastic produceren

U hebt een ontwerp voor een plastic product en zoekt een betrouwbare spuitgietpartner die dit omzet naar een tastbaar product.

Welk productieland is daarbij de beste keuze? Veel mensen kiezen ervoor in China plastic producten te produceren. Maar wanneer bent u het best af bij Chinese plastic productie en wanneer in Nederland? Orange Plastics produceert zowel in Nederland als China. Uw plastic product wordt geproduceerd waar dat het meest efficiënt is.

China & Plastic?

China en plastic productie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Toch is Chinees plastic niet altijd de voordeligste optie. Orange Plastics kijkt voor elk component van uw plastic product waar deze het meest kostenefficiënt geproduceerd kan worden. Wij maken uw productiekosten inzichtelijk en daarmee de haalbaarheid van het product in de markt. Aan welke factoren moet u denken?

1. Arbeidsinstensieve Plastic Producten Maken we in China

China plastic assemblageChinese plastic productie is de meest kostenefficiënte optie voor arbeidsintensieve plastic producten. Dit is het geval wanneer veel kleine componenten afzonderlijk worden geproduceerd en vervolgens geassembleerd. Nederland is een voordeligere optie bij simpele plastic producten die uit slechts één of enkele componenten bestaan en vrijwel geen nabewerking behoeven. Uiteraard is het ook mogelijk de productie van uw plastic product strategisch te spreiden over Azië en Nederland, of geheel in Nederland te laten plaatsvinden.

2. Seriegrootte van Uw Plastic Productie

De grootte van de serie in combinatie met andere variabelen – zoals assemblage, nabewerkingen, volume, verpakking en kleurreferenties – bepalen of China de optimale optie is voor plastic productie. Samen met u beoordelen we of productie van plastic in China optimaal is voor uw seriegrootte.

3. De Levering van uw Plastic Product vanuit China of Nederland

Wanneer u uw plastic product wereldwijd levert, biedt China uitstekende logistieke mogelijkheden. Zo levert Orange Plastics momenteel vanuit China plastic producten naar zowel Europa als de Verenigde Staten. In samenspraak met u kiezen we voor de meest optimale productielocatie.

4. Hoe Groot is uw Plastic Product?

Grote producten leggen letterlijk veel gewicht in de schaal van uw transport. Naarmate het volume en gewicht van bepaalde componenten toeneemt, wordt Nederlandse productie aantrekkelijker. Plastic productie in China of productie in Nederland – Orange Plastics biedt beide.

Plastic Productie in China en Nederland: Best of Both Worlds

Orange Plastics biedt u het beste van twee werelden. We beschikken over een spuitgieterij in Nederland en China. Ongeacht of u uw plastic product in Nederland of China laat produceren; in onze fabrieken hanteren we scherpe kwaliteitsrichtlijnen die toezien op een zeer hoge mate van consistentie en betrouwbaarheid. Onze recente ISO-certificatie is hier een voorbeeld van. Door jarenlange ervaring met kunststofproductie in China, biedt Orange Plastics een feilloze brugfunctie die nodig is om een maximale kostenefficiëntie en minimale carbon footprint te realiseren.

Twijfelt u om uw plastic product in Nederland of China te laten produceren? Neem dan contact op met Orange Plastics voor een offerte en de meest kostenefficiënte keuze.

Spuitgieten bij Orange Plastics

Snel. Flexibel. Chinese en Nederlandse productielocaties. Geheel afgestemd op kwaliteit en efficiëntie.

Ja, er zijn veel redenen om voor Orange Plastics te kiezen.

Benieuwd naar wat Orange Plastics voor uw (nieuwe) product kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Orange Plastics BV
Straatweg 26
3604 BB Maarssen

Leveringsvoorwaarden

TELEFOON
+31 (0) 346 252 128