+31 (0) 346 252 128 info@orangeplastics.com

Matrijzen maken

Matrijzen zijn essentieel als u een kunststof product laat produceren. Is het productontwerp klaar? Dan is de volgende stap het maken van de matrijs of matrijzen waarmee uw product uiteindelijk geproduceerd zal worden.

De aanmaak van matrijzen is doorgaans erg kostbaar. Orange Plastics beoogt elke stap in plastic productie zo voordelig mogelijk te houden – ook de matrijzen. Wij zijn in staat de matrijskosten te minimaliseren door alles in eigen huis te realiseren.

Uw Matrijzen Betaalbaar

matrijzenHoogwaardige matrijzen zijn essentieel voor een succesvolle productie van uw kunststof product. Orange Plastics biedt het voordeel van een eigen matrijzenmakerij, waarin het matrijzen ontwikkelt, bouwt, ermee proefspuit en waar nodig verder optimaliseert. Dit biedt een optimaal productiegereedschap waarmee hogekwaliteitsproducten geleverd kunnen worden.

Veel kunststofproducenten besteden matrijsbouw uit en bieden dit kostenvoordeel niet. Hierdoor betaalt u bij hen onnodig hoge initiële matrijskosten. Uw grootste kostenpost is al gemaakt voordat er maar één product geproduceerd is.

Orange Plastics biedt hoogwaardige matrijzen tegen lage kosten. We doen geen concessies aan kwaliteit. Omdat wij matrijzen in eigen beheer bouwen, is een aanzienlijke kostenbesparing mogelijk.

Van Matrijs tot Kunststofproduct

Orange Plastics is een veel gekozen partner in spuitgieten. Onze kwaliteit houdt niet op bij de matrijs, maar omvat het gehele productieproces – van ideeoptimalisatie tot matrijs, van product tot levering. Elke stap is toegespitst op kwaliteit en duurzaamheid.

Wij optimaliseren elke productiestap en schakelen deze naadloos aan elkaar. Zo garanderen wij u een doordachte matrijsconstructie en een ongekend betrouwbaar en solide eindproduct, tegen concurrerende kosten.

Spuitgieten bij Orange Plastics

Snel. Flexibel. Chinese en Nederlandse productielocaties. Geheel afgestemd op kwaliteit en efficiëntie.

Ja, er zijn veel redenen om voor Orange Plastics te kiezen.

Benieuwd naar wat Orange Plastics voor uw (nieuwe) product kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Orange Plastics BV
Straatweg 26
3604 BB Maarssen

Leveringsvoorwaarden

TELEFOON
+31 (0) 346 252 128