Orange Plastics Produceert Bloedbuizen van de Toekomst

Geen enkel bedrijf kan bestaan zonder fitte medewerkers. Dat geldt voor uw bedrijf, en ook voor Orange Plastics. Daarom zijn wij er trots op om als spuitgieter een steentje bij te kunnen dragen aan vooruitgang in de medische wereld.

De ontwikkeling van kunststof medische producten komt met strenge eisen omtrent kwaliteit en hygiëne. Door onze hoge standaard hierin, produceren wij diverse medische producten. In deze mail lichten we een extra bijzondere uit: Hem-Col, de bloedbuizen van de toekomst.

 

Lees meer

Hoofdkantoor Orange Plastics verhuist naar Maarssen

Orange Plastics ontwikkelt zich continu. En bij ontwikkeling hoort groei. Vroeg of laat doet zich dan het moment voor dat je uit je jasje groeit.

Daarom berichten we u met groot genoegen – en een beetje trots – over ons nieuw aangekochte bedrijfspand in Maarssen. Eind maart 2016 zullen wij de sprong maken van Breukelen naar Maarssen.

Een frisse nieuwe locatie. Gelegen tussen twee waterwegen – de Vecht en het Amsterdam Rijnkanaal – biedt het ons een nog ruimere en inspirerende omgeving om voor uw producten de beste weg naar de markt te creëren.

Een plek waar kwaliteit de ruimte krijgt

Ons nieuwe hoofdkantoor zal tevens onderdak bieden aan ons kwaliteitslab. Hierin werken onze engineers met vooruitstrevende tools en de nieuwste CAD-software (Solidworks 2016) om uw producten te creëren, te controleren en te testen tot perfectie.

We zijn dus zeer verheugd om u vanaf eind maart welkom te kunnen heten in ons nieuwe hoofdkantoor aan de Vecht.

Orange Plastics is Erkend Leerbedrijf

Orange Plastics heeft op 29 september jongstleden de titel ‘Erkend Leerbedrijf’ ontvangen van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven.

Orange Plastics beschouwt menselijk talent als onmisbaar binnen het leveren van hoogstaande dienstverlening. Want hoewel kunststofproductie in vergaande mate een technische aangelegenheid is, speelt een getraind menselijk oog een grote rol. Immers, wie stemt de juiste materialen en technieken af op uw productiewensen? Wie maakt de vertaalslag van gewenste functie naar techniek? En wie knoopt de losse productiestappen efficiënt aan elkaar?

De mens staat in onze ogen nog altijd aan de basis van een kwalitatief hoogwaardig kunststof product.

Lees meer

Orange Plastics Produceert voor Internationale Sportwereld

Orange Plastics ziet zichzelf als een fit bedrijf. Gezond, competitief en altijd in een opwaartse beweging.

Onze klanten evenzeer. In dit bericht belichten we één van hen. Een klant die de stoute schoenen aantrok en een compleet nieuwe sport introduceerde: YOU.FO. Met succes. Want wat slechts enkele jaren geleden begon als pril idee, schopte het de afgelopen maanden tot de World Sport Games 2015.

Orange Plastics produceert, assembleert en verpakt de gehele YOU.FO, waarmee YOU.FO-spelers met elkaar de strijd aangaan.

Lees meer

Lancering Nieuwe Orange Plastics Website

Wij blijven ons ontwikkelen. Offline én online.

De afgelopen tijd hebben wij onze dienstverlening naar een hoger kwaliteitsniveau getild met het behalen van onze ISO 9001:2008 certificering en de ingebruikname van onze cleanroom (ISO 14644-1 class 5).

Nu zet Orange Plastics de volgende stap in het wereldwijde web, met een geheel vernieuwde website.

Lees meer

  • 1
  • 2

Orange Plastics Logo Transparant

Over Orange Plastics
Contact

Orange Plastics BV
Straatweg 26
3604 BB Maarssen

+31 (0) 346 252 128
 info@orangeplastics.nl

Privacy & Cookies

v2