+31 (0) 346 252 128 info@orangeplastics.com
safe distance covid19 app

Orange Plastics realiseert in 6 dagen SafeDistance wearable behuizing

Opeens leven we in de “anderhalve meter maatschappij”, maar hoe zorgen we ervoor dat we niet per ongeluk toch te dicht bij elkaar komen? Het bedrijf Lopos heeft hier een unieke oplossing voor ontwikkeld; de Lopos SafeDistance wearable.
De SafeDistance wearable is een klein, licht en draagbaar apparaat dat in real-time de tussenruimte meet tot andere SafeDistance wearables, om zo voldoende afstand te helpen garanderen tussen medewerkers, patiënten, klanten en bezoekers. Gegarandeerd zonder privacy issues.Zet de SafeDistance wearable aan, hang deze om je nek en je bent klaar om iedereen op gepaste afstand te houden. Zodra de vooraf geconfigureerde diameter van anderhalve meter niet wordt gerespecteerd, geeft de wearable een geluid- en trilsignaal en gaat er een optioneel led lichtje branden om je te verwittigen dat er meer afstand nodig is. De ultrawidebandtechnologie (UWB) zorgt voor nauwkeurige metingen, zonder locatie- of persoonsgegevens bij te houden.

safe distance wearable

De SafeDistance is accuraat Omdat SafeDistance ultrawidebandtechnologie (UWB) in plaats van bijvoorbeeld Bluetooth gebruikt, is het veel accurater en sneller. Bij Bluetooth bedraagt de foutmarge 2 tot 5 meter, bij UWB is dat maximaal 15 cm.

Unieke samenwerking met allround spuitgietpartner Orange Plastics

Voor Lopos was een partner die kan meedenken enorm belangrijk. Daarnaast was -gezien de COVID-19 problematiek-de korte doorlooptijd noodzakelijk. Ondanks de gesloten grens met België waren beide partijen in staat om samen in zes dagen de behuizing te realiseren. Lopos zocht een ervaren spuitgietpartner die een hoogwaardig productieproces biedt. Een ervaren partij die gebruikmaakt van de laatste technieken, processen en kennis.

Lopos is een spin-off van imec, ID lab en de UGent

"De voorbije weken hebben we met COVID-19 beseft dat onze technologie ook geschikt is om social distancing te ondersteunen in bedrijven, openbare instellingen, winkels enzovoort", zegt Jen Rossey, CEO van Lopos. Zijn bedrijf heeft op korte termijn een 'wearable' ontworpen die je een alarm geeft als je te dicht bij anderen komt. De eerste SafeDistance wearables worden eind mei al verstuurd!
Zie voor meer informatie https://lopos.be


Spuitgieten bij Orange Plastics

Snel. Flexibel. Chinese en Nederlandse productielocaties. Geheel afgestemd op kwaliteit en efficiëntie.

Ja, er zijn veel redenen om voor Orange Plastics te kiezen.

Benieuwd naar wat Orange Plastics voor uw (nieuwe) product kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Orange Plastics is Erkend Leerbedrijf

Orange Plastics heeft op 29 september jongstleden de titel ‘Erkend Leerbedrijf’ ontvangen van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven.

Orange Plastics beschouwt menselijk talent als onmisbaar binnen het leveren van hoogstaande dienstverlening. Want hoewel kunststofproductie in vergaande mate een technische aangelegenheid is, speelt een getraind menselijk oog een grote rol. Immers, wie stemt de juiste materialen en technieken af op uw productiewensen? Wie maakt de vertaalslag van gewenste functie naar techniek? En wie knoopt de losse productiestappen efficiënt aan elkaar?

De mens staat in onze ogen nog altijd aan de basis van een kwalitatief hoogwaardig kunststof product.

Lees verder

Medewerker Orange Plastics Behaalt Spuitgietcertificaat

Een van onze medewerkers heeft recentelijk met goed gevolg zijn spuitgietcertificaat VAPRO Spuitgieten 1 behaald. Hiermee beogen we verdere waarborging van een constante kwaliteit in zowel onze Chinese als Amersfoortse productiefaciliteit. Daarnaast staat de ontwikkeling van onze mensen bij ons hoog in het vaandel; we investeren blijvend in de persoonlijke groei van onze medewerkers.

Lees verder

Orange Plastics Produceert Bloedbuizen van de Toekomst

Geen enkel bedrijf kan bestaan zonder fitte medewerkers. Dat geldt voor uw bedrijf, en ook voor Orange Plastics. Daarom zijn wij er trots op om als spuitgieter een steentje bij te kunnen dragen aan vooruitgang in de medische wereld.

De ontwikkeling van kunststof medische producten komt met strenge eisen omtrent kwaliteit en hygiëne. Door onze hoge standaard hierin, produceren wij diverse medische producten. In deze mail lichten we een extra bijzondere uit: Hem-Col, de bloedbuizen van de toekomst.

Lees verder

Orange Plastics Produceert voor Internationale Sportwereld

Orange Plastics ziet zichzelf als een fit bedrijf. Gezond, competitief en altijd in een opwaartse beweging.

Onze klanten evenzeer. In dit bericht belichten we één van hen. Een klant die de stoute schoenen aantrok en een compleet nieuwe sport introduceerde: YOU.FO. Met succes. Want wat slechts enkele jaren geleden begon als pril idee, schopte het de afgelopen maanden tot de World Sport Games 2015.

Orange Plastics produceert, assembleert en verpakt de gehele YOU.FO, waarmee YOU.FO-spelers met elkaar de strijd aangaan.

Lees verder

Officiële Ingebruikname Cleanroom Orange Plastics

Orange Plastics informeert u middels deze mail over de volgende stap in ons continue streven naar kwaliteitsverbetering. In 2014 behaalden wij de ISO 9001-certificering. Wij zetten deze lijn nu voort met de officiële ingebruikname van onze geheel nieuwe klasse-5 Cleanroom in onze fabriek.

Lees verder

Hoofdkantoor Orange Plastics verhuist naar Maarssen

Orange Plastics ontwikkelt zich continu. En bij ontwikkeling hoort groei. Vroeg of laat doet zich dan het moment voor dat je uit je jasje groeit.

Daarom berichten we u met groot genoegen – en een beetje trots – over ons nieuw aangekochte bedrijfspand in Maarssen. Eind maart 2016 zullen wij de sprong maken van Breukelen naar Maarssen.

Lees verder

Lancering Nieuwe Orange Plastics Website

Wij blijven ons ontwikkelen. Offline én online.

De afgelopen tijd hebben wij onze dienstverlening naar een hoger kwaliteitsniveau getild met het behalen van onze ISO 9001:2008 certificering en de ingebruikname van onze cleanroom (ISO 14644-1 class 5).

Nu zet Orange Plastics de volgende stap in het wereldwijde web, met een geheel vernieuwde website.

Lees verder

Orange Plastics Behaalt ISO 9001 Certificering

orange plastics iso certicificeringKwaliteit is ons sleutelwoord. Orange Plastics onderhoudt een continu verbeteringsproces ter optimalisatie van de kwaliteit van onze kunststofproductie. We verkennen voortdurend nieuwe kansen en gaan deze te lijf met concrete doelstellingen.

Lees verder

  • 1
  • 2

Orange Plastics BV
Straatweg 26
3604 BB Maarssen

Leveringsvoorwaarden

TELEFOON
+31 (0) 346 252 128