+31 (0) 346 252 128 info@orangeplastics.com

Officiële Ingebruikname Cleanroom Orange Plastics

Orange Plastics informeert u middels deze mail over de volgende stap in ons continue streven naar kwaliteitsverbetering. In 2014 behaalden wij de ISO 9001-certificering. Wij zetten deze lijn nu voort met de officiële ingebruikname van onze geheel nieuwe klasse-5 Cleanroom in onze fabriek.

 

Cleanroom Specificaties

Orange Plastics heeft een Cleanroom ISO klasse 5 gebouwd conform de Cleanroomspecificaties ISO 14644-1. Voor de ingebruikname is deze classificering officieel bekrachtigd met een conformiteitscertificaat door SGS.
Deze klasse is voorbehouden aan Cleanrooms met maximaal 3.520 deeltjes van 0,5 µm of groter; een niveau van luchtkwaliteit ruim 10.000 keer schoner dan een standaard (schone) fabrieksomgeving.

De Cleanroom biedt naast een uiterst zuivere luchtkwaliteit een geconditioneerde werkomgeving, welke door naleving van onze strikte productierichtlijnen het contaminatierisico binnen het productieproces minimaliseert.

Produceren in een Cleanroom

Doordat een Cleanroom het risico op contaminatie minimaliseert, door het verwijderen of minimaliseren van de bronnen van contaminatie, sluit deze omgeving goed aan bij productie gericht op de medische industrie. Gecombineerd met onze moderne kwaliteitsbewakende technieken zoals directe online feedback van testapparatuur, lasermeetapparatuur en hoog-vacuüm lektesten voor onder andere steriele (aseptische) afsluiters voor de voedingsmiddelenindustrie, stelt de Cleanroom ons in staat een zero-defect productie te benaderen.

Wij merken dat de Cleanroom door opdrachtgevers gezien wordt als waardevolle faciliteit voor gecontroleerde productie. Op het moment van schrijven produceren en assembleren wij wekelijks meer dan 35.000 samengestelde producten in onze Cleanroom, bestaande uit meer dan een kwart miljoen componenten. Het merendeel van deze producten is gericht op medische toepassingen.

Met de ingebruikname van de Cleanroom continueren wij ons streven naar optimale kwaliteitshandhaving in onze dienstverlening. Dit zullen wij ook in de toekomst voortzetten. Wanneer u vragen heeft over de waarde van de Cleanroom voor uw specifieke productiedoeleinden, kunt u ons contacteren via onze contactpagina of telefonisch per +31 (0) 346 252 128.

Spuitgieten bij Orange Plastics

Snel. Flexibel. Chinese en Nederlandse productielocaties. Geheel afgestemd op kwaliteit en efficiëntie.

Ja, er zijn veel redenen om voor Orange Plastics te kiezen.

Benieuwd naar wat Orange Plastics voor uw (nieuwe) product kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Orange Plastics BV
Straatweg 26
3604 BB Maarssen

Leveringsvoorwaarden

TELEFOON
+31 (0) 346 252 128