+31 (0) 346 252 128 info@orangeplastics.com

Orange Plastics Academy (OPA)

Als partner in spuitgieten kunnen wij ons heel goed voorstellen dat wanneer u van plan bent een kunststof product te laten maken, u eerst eens goed wilt weten hoe de vork in de steel zit.

  • Hoe ziet zo’n spuitgietproces er uit?
  • Welke mogelijkheden heb ik voor mijn product?
  • Welke mogelijkheden zijn er voor recyclen?

Uiteraard is er veel informatie te vinden op het internet. Maar het vinden van correcte, begrijpelijke en betrouwbare informatie is vaak een uitdaging.

Wij vonden dat dit makkelijker moest zijn.
En bovendien leuker!

Wat is spuitgieten?
Harm legt het hieronder aan je uit:

Wat is nu eigenlijk spuitgieten?

In deze eerste aflevering van OPA vindt u antwoord op de volgende vragen: Hoe gaat spuitgieten in zijn werk? Wanneer is deze productiemethode de juiste keuze en wanneer juist niet? En welke producten zijn geschikt voor spuitgieten?

Verschillende soorten kunststof

Welke verschillende soorten kunststof zijn er eigenlijk en wat kan je ermee? Hoe worden ze gebruikt en zijn ze herbruikbaar?

Herken je verschillende soorten plastic?

De ene plastic soort is niet de andere, maar wanneer je niet weet wat wat is hoe kan je daar dan toch achter komen? Harm vertelt het in deze aflevering. Don't try this @home :-) 

Presentor Harm van Rooijen

VIDEO 4 | verschijnt 15 juni 2020

Wij zijn alweer het volgende avontuur aan het opnemen. Heb je een vraag over plastic laat het ons weten en misschien is de volgend film samen met jou?


Orange Plastics BV
Straatweg 26
3604 BB Maarssen

Leveringsvoorwaarden

TELEFOON
+31 (0) 346 252 128