+31 (0) 346 252 128 info@orangeplastics.com

Orange Plastics is Erkend Leerbedrijf

Orange Plastics heeft op 29 september jongstleden de titel ‘Erkend Leerbedrijf’ ontvangen van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven.

Orange Plastics beschouwt menselijk talent als onmisbaar binnen het leveren van hoogstaande dienstverlening. Want hoewel kunststofproductie in vergaande mate een technische aangelegenheid is, speelt een getraind menselijk oog een grote rol. Immers, wie stemt de juiste materialen en technieken af op uw productiewensen? Wie maakt de vertaalslag van gewenste functie naar techniek? En wie knoopt de losse productiestappen efficiënt aan elkaar?

De mens staat in onze ogen nog altijd aan de basis van een kwalitatief hoogwaardig kunststof product.

Waarom een Erkend Leerbedrijf?

Als Erkend Leerbedrijf voldoet Orange Plastics aan de hoge eisen van een professionele instelling waarin jonge mensen hun talenten kunnen ontplooien middels stages en leerbanen. Ons bedrijf biedt professionals in spe de ruimte om kennis en ervaring op te doen in een praktijkgerichte omgeving waarin hoge kwaliteitsnormen de standaard zijn.

Er gelden strenge eisen aan de benoeming tot erkend leerbedrijf. Zo dient het bedrijf tijd, ruimte en middelen vrij te maken om jonge vakmensen te helpen excelleren in hun werkgebied.

Klik hier voor een compleet overzicht van de voorwaarden die aan een erkend leerbedrijf gesteld worden.

Kwaliteit in elke dimensie

De kwalificatie van Orange Plastics als erkend leerbedrijf volgt uit ons streven naar continue kwaliteitsverbetering in de breedste zin van het woord. In wat we maken én hoe we het maken.

Aan u als klant bieden we uiterst kosteneffectieve productietrajecten voor hoogwaardige kunststof producten met onze full-service productieondersteuning. Inclusief eigen matrijzenmakerij, ISO 9001:2008 certificering en mondiale productiemogelijkheden.

Maar ook intern leggen we de lat hoog. Dit door een omgeving te creëren waarin onze medewerkers bevlogen en met oog voor detail te werk kunnen gaan.
Heeft of u vragen, of wilt u een kunststof product laten spuitgieten? Neem contact op met Orange Plastics voor een vrijblijvende prijsindicatie binnen 48 uur.

Spuitgieten bij Orange Plastics

Snel. Flexibel. Chinese en Nederlandse productielocaties. Geheel afgestemd op kwaliteit en efficiëntie.

Ja, er zijn veel redenen om voor Orange Plastics te kiezen.

Benieuwd naar wat Orange Plastics voor uw (nieuwe) product kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Orange Plastics BV
Straatweg 26
3604 BB Maarssen

Leveringsvoorwaarden

TELEFOON
+31 (0) 346 252 128