+31 (0) 346 252 128 info@orangeplastics.com

Orange Plastics Opent Eerste Nederlandse Productiefaciliteit in Amersfoort

Het is geen geheim dat Orange Plastics zijn spuitgietfabriek huisvest in China. Deze locatie, gecombineerd met onze in-house expertise en begeleiding, biedt een hoogwaardig en scherp geprijsd productietraject voor onze klanten.

 

Produceren in Azië of Nederland?

Toch is overzeese productie tegenwoordig niet altijd de meest gunstige optie meer. Met name wanneer uw product geen of weinig assemblage kent. Bovendien versnelt u met productie dichtbij huis de doorlooptijden en bespaart u fors op transportkosten. Niet voor niets is een deel van de kunststofproductie weer teruggekeerd naar Nederland.
Ook Orange Plastics gaat mee in deze ontwikkelingen. Het doet ons daarom een groot genoegen u te melden dat wij u vanaf heden, vanuit onze nieuwe spuitgietfaciliteit in Amersfoort, ook met een Nederlandse productielocatie kunnen bedienen. Zodoende kunnen we nog nauwkeuriger aan de wensen van onze klanten voldoen – een nieuwe mijlpaal in ons proces van continue kwaliteitsverbetering.
Uw product bepaalt uiteindelijk waar wij het maken – niet onze productielocatie! Samen met u bekijken we welk productieland de voordeligste route biedt naar het gewenste resultaat.

Techniek Waar U van op Aan Kunt

Daarnaast hebben wij in onze Amersfoortse spuitgieterij in oktober een gloednieuwe 138 tons spuitgietmachine geïnstalleerd. Deze machine is uiteraard voorzien van de nieuwste snufjes en voldoet ruimschoots aan de hedendaagse eisen. Vergeleken met oudere spuitgietmachines is hij aanzienlijk economischer in gebruik en reduceert zo ook de CO2 uitstoot door het minimale stroomgebruik. Het is een toonbeeld van onze missie om, naast een continue kwaliteitsverbetering, te werken aan duurzaamheid. Waar dan ook ter wereld.
Kortom, ook wanneer u uw product in Nederland wilt laten maken, is Orange Plastics uw partner in spuitgieten.

Spuitgieten bij Orange Plastics

Snel. Flexibel. Chinese en Nederlandse productielocaties. Geheel afgestemd op kwaliteit en efficiëntie.

Ja, er zijn veel redenen om voor Orange Plastics te kiezen.

Benieuwd naar wat Orange Plastics voor uw (nieuwe) product kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Orange Plastics BV
Straatweg 26
3604 BB Maarssen

Leveringsvoorwaarden

TELEFOON
+31 (0) 346 252 128