+31 (0) 346 252 128 info@orangeplastics.com

Home

Orange Plastics Produceert Bloedbuizen van de Toekomst

Geen enkel bedrijf kan bestaan zonder fitte medewerkers. Dat geldt voor uw bedrijf, en ook voor Orange Plastics. Daarom zijn wij er trots op om als spuitgieter een steentje bij te kunnen dragen aan vooruitgang in de medische wereld.

De ontwikkeling van kunststof medische producten komt met strenge eisen omtrent kwaliteit en hygiëne. Door onze hoge standaard hierin, produceren wij diverse medische producten. In deze mail lichten we een extra bijzondere uit: Hem-Col, de bloedbuizen van de toekomst.

Wat is er revolutionair aan deze Hem-Col bloedbuizen?

De nieuwe Hem-Col bloedbuis maakt bloedprikken voor de patiënt aanzienlijk aangenamer. Door de innovatieve bloedbuistechnologie zijn enkele druppels bloed voldoende om 95% van alle bloedwaardes te bepalen.

Wat betekent dit nu?

De klassieke bloedbuis met injectiespuit is verleden tijd. Door een klein prikje in de vingertop kunnen enkele druppels bloed worden opgevangen in de Hem-Col buis. Hierin bevindt zich Hem-Col vloeistof dat het bloed in stand houdt. Via de post kan het bloed worden opgestuurd naar het lab waar het direct kan worden geanalyseerd. Door de ontwikkeling van Hem-Col bloedbuizen kan bloed op een veilige, comfortabele en gemakkelijke manier worden onderzocht.

Het productieproces achter de Hem-Col buizen

Orange Plastics is verantwoordelijk voor het gehele productieproces: van het spuitgieten tot verpakken. We ontfermen ons over de productie, assemblage, labeling en gammaradiatie.
Om aan de torenhoge kwaliteitsstandaard van de medische industrie te voldoen, vindt elke noodzakelijke stap plaats in de cleanroom. In deze ruimte, die voldoet aan ISO klasse 5 conform de cleanroomspecificaties ISO 14644-1, worden de buizen onder andere geassembleerd en verpakt.

De ontwikkeling van Hem-Col buizen zorgt voor meer gemak en snelheid in de medische wereld. Op deze manier kunnen mensen beter en sneller worden geholpen. Een doel waar Orange Plastics met veel trots aan bijdraagt.

Spuitgieten bij Orange Plastics

Snel. Flexibel. Chinese en Nederlandse productielocaties. Geheel afgestemd op kwaliteit en efficiëntie.

Ja, er zijn veel redenen om voor Orange Plastics te kiezen.

Benieuwd naar wat Orange Plastics voor uw (nieuwe) product kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Orange Plastics BV
Straatweg 26
3604 BB Maarssen

Leveringsvoorwaarden

TELEFOON
+31 (0) 346 252 128