+31 (0) 346 252 128 info@orangeplastics.com

Home

Orange Plastics Produceert voor Internationale Sportwereld

Orange Plastics ziet zichzelf als een fit bedrijf. Gezond, competitief en altijd in een opwaartse beweging.

Onze klanten evenzeer. In dit bericht belichten we één van hen. Een klant die de stoute schoenen aantrok en een compleet nieuwe sport introduceerde: YOU.FO. Met succes. Want wat slechts enkele jaren geleden begon als pril idee, schopte het de afgelopen maanden tot de World Sport Games 2015.

Orange Plastics produceert, assembleert en verpakt de gehele YOU.FO, waarmee YOU.FO-spelers met elkaar de strijd aangaan.

Wat is YOU.FO?

YOU.FO is een opzienbarende sport, bedacht door ondernemer Bas Ruyssenaars. Toen hij in 2010 op vakantie ging, moest hij ineens terugdenken aan een spelletje uit zijn jeugd waarbij je met stokken een ring probeerde te vangen. Eenmaal thuis en vol inspiratie ontwierp Ruyssenaars samen met designer Arnold Jager het sportspel dat we vandaag kennen als YOU.FO.

YOU.FO is een freestyle sport waarbij spelers een kunststof ring dienen te gooien en vangen met hun YOU.FO-stick. Eigenlijk een soort hockey in de lucht. Inmiddels heeft het spel menig gymzaal en sportevenement veroverd, met als recent hoogtepunt de aanwezigheid op de World Sport Games 2015 in Italië.

Orange Plastics produceert zowel de ring als de complete werpstick voor YOU.FO. De stick bestaat uit een aluminium CNC gebogen buis met daarop een kunststof 2K top. De set van 2 sticks wordt in een bedrukte tas verpakt en is daarmee direct verkoop-klaar. Orange heeft dit verzorgd van tekening tot levering. 

Bekijk de film hieronder:

you-fo-vimeo.jpg

Orange Plastics blijft sportief

Hoewel onze ouders vroeger anders beweerden, draait sport stiekem maar om één ding: winnen. De beste zijn. Ook Orange Plastics gaat elke dag die strijd aan. Niet voor het gouden eremetaal, maar voor de tevredenheid van de klant.

Onze missie om continu de beste producten te leveren, mag met recht topsport genoemd worden. En we leggen de lat steeds hoger.

Onze competitieve instelling vindt u onder andere terug in onze prijsstelling, waarin we streven naar de scherpste prijzen en de beste voorwaarden voor hoogwaardige productietrajecten. Dan zijn we allebei winnaars.

Een kunststof product laten spuitgieten? Neem contact op met Orange Plastics voor een vrijblijvende prijsindicatie binnen 48 uur.

Spuitgieten bij Orange Plastics

Snel. Flexibel. Chinese en Nederlandse productielocaties. Geheel afgestemd op kwaliteit en efficiëntie.

Ja, er zijn veel redenen om voor Orange Plastics te kiezen.

Benieuwd naar wat Orange Plastics voor uw (nieuwe) product kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Orange Plastics BV
Straatweg 26
3604 BB Maarssen

Leveringsvoorwaarden

TELEFOON
+31 (0) 346 252 128