+31 (0) 346 252 128 info@orangeplastics.com

Uw allround spuitgietpartner

Over Orange Plastics

U zoekt de beste producent voor uw product. Daarom wilt u een ervaren spuitgietpartner die een hoogwaardig productieproces biedt. Een ervaren partij die gebruikmaakt van de laatste technieken, processen en kennis.

Orange Plastics is die partner.

Oorsprong

Orange Plastics is opgericht in 2002. We zijn uitgegroeid tot een middelgrote en dynamische producent van kunststofcomponenten en samengestelde producten.

Wij werken vanuit het standpunt dat geen product hetzelfde is en dat de toekomst van de spuitgietproductie ligt in de flexibiliteit van het productieproces. Als dynamische middelgrote speler bieden we de flexibiliteit die de kwaliteit voor uw specifieke situatie waarborgt. Dit kunnen wij van kleine series tot grote series. Van een component tot een geheel eindproduct.

Deze filosofie drijft ons elke dag bij het produceren wij uw kunststofcomponenten. En omdat uw doel verder gaat dan spuitgieten alleen, bieden wij ook assemblage, bedrukking, tests, en de verpakking van uw producten. Vanuit China of Nederland leveren wij uw producten over de hele wereld.

Orange Plastics is uw partner van tekening tot levering.

Voorsprong door kennis en techniek

Orange Plastics produceert met de modernste machines en maakt gebruik van hoogwaardige technieken en programma’s voor uw producten. Onze medewerkers zijn betrokken bij uw product en blijven zich voortdurend ontwikkelen met scholing en actuele kennis omtrent matrijzen, kunststof en spuitgiettechniek. Zo kunnen ze u voorzien van de best mogelijke service en begeleiding.

Orange Plastics BV, een onderneming van Nederlandse bodem, heeft zijn hoofdkantoor gevestigd te Maarssen. Met onze fabrieken in China en Nederland, bieden we u een passend productietraject, tegen zeer competitieve voorwaarden.

Spuitgieten bij Orange Plastics

Snel. Flexibel. Chinese en Nederlandse productielocaties. Geheel afgestemd op kwaliteit en efficiëntie.

Ja, er zijn veel redenen om voor Orange Plastics te kiezen.

Benieuwd naar wat Orange Plastics voor uw (nieuwe) product kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Orange Plastics BV
Straatweg 26
3604 BB Maarssen

Leveringsvoorwaarden

TELEFOON
+31 (0) 346 252 128