+31 (0) 346 252 128 info@orangeplastics.com

Totaalproductie

Een productietraject is nog niet voltooid nadat het kunststof product is afgekoeld. Pas nadat de componenten zijn beoordeeld, geassembleerd, eventueel bedrukt/genatlakt en verpakt is er daadwerkelijk sprake van een eindproduct.

Orange Plastics biedt beproefde totaaloplossingen voor uw producten. Wij zorgen ervoor dat uw kunststofproducten precies worden gerealiseerd zoals u dat wenst.

Assemblage

In onze fabriek worden de kunststofcomponenten vakkundig geassembleerd tot een compleet eindproduct. Ook inkoopdelen zoals schroeven, inserts, metalen onderdelen, strips en etiketten worden in deze fase desgewenst door Orange Plastics professioneel aangebracht.

Orange Plastics heeft tevens een Cleanroom, conform de Cleanroomspecificaties ISO 14644-1 Class 5. De cleanroom is door SGS voorzien van een officieel conformiteitscertificaat met ISO Class 5. Deze klasse is voorbehouden aan Cleanrooms met maximaal 3.520 deeltjes van 0,5 µm of groter; een niveau van luchtkwaliteit ruim 10.000 keer schoner dan een standaard (schone) fabrieksomgeving.

Nabewerking

Indien u meer wenst dan een kunststof product alleen, kunnen de nabewerkingen van Orange Plastics uw product de look and feel die u ervan verlangt. Wij bieden diverse nabewerkingstechnieken om uw product zo aantrekkelijk mogelijk te maken, waaronder natlakken, bedrukken, printen, verchromen, dompelen en lasergraveren.

Verpakking

Orange Plastics laat uw product niet onverpakt achter. We begrijpen als geen andere de cruciale rol die een onderscheidende verpakking speelt bij het succes van een product. Daarom helpen wij u ook bij deze laatste stap in het creëren van het complete eindproduct en realiseren voor u desgewenst de full-color bedrukte eindverpakking voor de consument. We zorgen ervoor dat wij de juiste verpakking inkopen en uw product voorzien van de vereiste final touch om met kop en schouders boven de concurrent uit te steken. Waar nodig realiseren wij dit in samenwerking met uw eigen verpakkings- of ontwerppartner.

 

Spuitgieten bij Orange Plastics

Snel. Flexibel. Chinese en Nederlandse productielocaties. Geheel afgestemd op kwaliteit en efficiëntie.

Ja, er zijn veel redenen om voor Orange Plastics te kiezen.

Benieuwd naar wat Orange Plastics voor uw (nieuwe) product kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Orange Plastics BV
Straatweg 26
3604 BB Maarssen

Leveringsvoorwaarden

TELEFOON
+31 (0) 346 252 128